2015. április 9., csütörtök

Mini fotózás vagy Családi fotózás?


Bizonyára sokan vagytok úgy, hogy kitennétek egy képet a falra magatokról. Vagy a nagyi nyaggat már évek óta egy jó családi képért. Talán tele is van már a számítógépetek számtalan jobbnál jobb képpel a gyerekekről, a kutyáról, a gyerekekről és apáról, vagy a gyerekekről és anyáról. Na de olyan is van, amin mindenki rajta van? És mindenki mosolyog? És éles is? ;-)  Szépek a fények? Ha csak egy kérdésre is nem a válasz, akkor érdemes egy profi fotóst felkérni, hogy készítsen rólatok néhány képet.

Vajon egy két órás családi fotózás kell nektek, vagy elég egy rövid mini fotózás? A válasz több mindentől függ. Többeteknél bizonyára fontos az ár. Ha csak pár jó képet szeretnétek, és csak kisebb összeget akartok/tudtok rászánni, akkor a mini fotózás is elegendő lesz. Mini fotózás azonban csak előre meghatározott időpontokban és helyszínen – főleg Pécsett, de évente kétszer Budapesten is – van, de ha többen összeálltok, akkor szervezek nektek külön mini fotózást is. Egy minifotózáshoz minimum négy család részvétele szükséges. Ha összejöttök ennyien akkor Baranya-Somogy-Tolna megyében útiköltség felszámítása nélkül eljövök hozzátok.

Amennyiben szeretnétek egyedi helyszínen fotózkodni az általatok megjelölt időpontban, valamint többször átöltözni és szeretnétek egy közös családi élményt magatoknak, akkor érdemes elgondolkodni egy nagyobb fotózáson is. Családi fotózást az országban bárhol vállalok, Baranya-Somogy-Tolna megyében útiköltség felszámítása nélkül.

MINI fotózás időpontok 2015 tavasz

További információk a MINI fotózásról

További tudnivalók a CSALÁDI fotózásról

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése