2018. június 15., péntek

Bogi és Gábor

Szeretem amikor jó társaságban dolgozhatok. Egyrészt nem kell kétszer kérni a mosolyt a násznéptől, másrészt én magam is jól érzem magam a munkám során és biztos vagyok benne, hogy ez a képeimen is látszik.   De tényleg ilyen fontos, a fotós jólléte egy lakodalomban?

A hangulat oldásában mindig segít, ha a fotós a társaság részévé tud válni, egy-egy poénnal, vagy bókkal. Ebben Huby az igazán profi, legkésőbb a csoportkép készítésére már a szívébe zárja őt a násznép. Én is sokat tanultam tőle már, és mindig igyekszem valahogy a csapat bizalmába férkőzni. Bogi és Gábor esküvőjén könnyű dolgom volt, mert több ismerős is volt a násznépben, így rajtuk keresztül a többiekhez is közelebb tudtam kerülni. De mi is a titok? 

Az első és legfontosabb lépés, még jóval az esküvő előtt történik. Mindig személyes találkozót kérünk minden pártól, már rögtön az árajánlat kérésük után. Ez egyfajta szűrő is. Ha valaki nem ér rá, vagy nem akar velünk találkozni, talán nem is igazán a mi munkánkat szeretné. Aki viszont eljön, már rögtön megismerhet minket és az első találkozás során érezheti, hogy tud-e majd velünk dolgozni vagy sem. A megbeszélés során hamar közvetlen lesz a hangulat és ha szimpatikusak vagyunk a párnak és minket kér fel onnantól folyamatosan rendelkezésükre állunk. Az esküvő előtt többször találkozunk, így a nagy napon már szinte ismerősként üdvözölhetnek minket. 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése