2015. április 7., kedd

Mini fotózás - tudnivalók

Kinek ajánlom a MINI fotózást?

Ha szeretnél profi fotókat a családról, magadról, gyerekekről, ha szeretnéd, hogy végre minden családtag rajta legyen a képen, és mosolyogjon, önmaga legyen, de nem szeretnél nagyobb kiadást, ha neked csak pár jó kép kell, ha a család nem nagyon szeret fotózkodni, de a nagyi már évek óta nyaggat titeket egy jó közös képért, akkor a mini fotózás nektek találtam ki.

Mit kell tudni a MINI fotózásról?

A fotózás mindössze negyed órát vesz igénybe, plusz tíz perc míg az anyuka sminkje elkészül. Aztán készítünk közös képeket, majd mindenkiről külön is egy-két portrét. Ha hoztok magatokkal játékot, labdát, lufit, papírsárkányt, buborékfújót, akkor játszunk kicsit, vagy csak sétálunk, a gyerekek szaladgálnak és már kész is vagyunk. Ha rögtön abban a ruhában jöttök amiben fotózkodni szeretnétek, akkor azzal is időt spórolunk.

Mikor lesz a következő MINI fotózás?

A következő MINI fotózás időpontokról érdeklődj az info@nnfoto.hu címen!

Hogy tudtok jelentkezni a fotózásra?

Kérlek írjatok egy emailt az info@nnfoto.hu címre az alábbi adatokkal:
– Név, telefonszám
– Melyik időpontra és helyszínre jelentkeztek
– Gyerekek neve és életkora

Mit vegyetek fel a MINI fotózásra?

Nagyon jól mutat a képen, a ha család öltözéke összhangban van egymással. Itt nem feltétlenül arra kell gondolni, hogy mindenkin egyforma ruha van, hanem inkább arra, hogy a színek harmóniában legyenek, esetleg egy-egy motívum mindenkin megjelenik. Ha végképp nincs ötletetek mit vegyetek fel, akkor érdemes körülnézned ITT.

Mivel készüljetek, mit hozzatok magatokkal?

A minifotózás ára egy sminket tartalmaz, ezért az anyukának csak a hajáról kell gondoskodni. Érdemes hozni pár kelléket magatokkal, ha van valami, ami igazán rátok jellemző, akkor azt, pl. focilabda, buborékfújó, színes forgó stb.
Kérem, hogy a gyerekek a fotózás előtt egyenek, igyanak, ha van rá lehetőség akkor olyan időpontot válasszatok, ami nem ütközik a kicsik alvás idejével, hanem inkább a szokott ébredés után fél, egy órával.

Mikor kapjátok meg a képeket?

A fotókat kiválogatom, és egy webgalériába feltöltöm, aminek a címét e-mail-ben küldöm el nektek a fotózás után 3 nappal. Ebből a galériából tudjátok kiválasztani a képeket, amiket szeretnétek megkapni. Miután leadtátok a rendelést, a képeket kidolgozom, retusálom és küldöm a linket, ahonnan le tudjátok tölteni.

Mikor kell fizetünk?

A mini fotózás árát a fotózás után kell fizetni. Amennyiben később szeretnétek még képet rendelni, arra is van lehetőség.

Mit jelent a képek retusálása?

A családi képeket csak kis mértékben szoktam retusálni. A nagyon feltűnő és zavaró bőrhibákat, sebeket retusálom, egy picit a színeket, kontrasztot állítom, a lényeg, hogy természetes hatása legyen a képnek.

Kapunk-e papírképet?

A mini fotózás árában nincs papírkép, de nagyon szívesen segítünk az előhívatásban. A megrendelt képeket két méretben kapjátok meg. Nagy felbontásban – ebből lehet előhívatni, nyomtatni képet, illetve kis felbontásban, ezek internetre, Facebookra, e-mailküldéshez optimalizált képek, egy szolid vízjellel ellátva, megköszönjük, ha a közösségi oldalakon ezeket a képeket használjátok.

Mennyibe kerül a  MINI fotózás?

A MINI fotózás ára 20.000 Ft, az alábbiakat tartalmazza:

– Egy anyuka smink, professzionális sminkestől a fotózás előtt
– 130 perc fotózás, adott helyszínen és időpontban
– 15 db nagy felbontású retusált kép, amiket egy webgalériából választhattok ki

Ha szeretnétek még ezen felül képet, akkor 800 Ft/db. áron rendelhetitek meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése