2015. április 9., csütörtök

Családi fotózás tudnivalók

Kinek ajánlom a CSALÁDI fotózást?

Ha szeretnél profi fotókat a családról, magadról, gyerekekről, ha szeretnéd, hogy végre minden családtag rajta legyen a képen, és mosolyogjon, önmaga legyen, ha nagy a család és ritkán jöttök össze, ha fontos, hogy csak veletek foglalkozzon a fotós, ha van elképzelt helyszíned, ha szeretnétek többször átöltözni, ha hoznátok kellékeket, ha szeretnétek egy közös családi programot, akkor a CSALÁDI fotózást nektek ajánlom.

Mit kell tudni a CSALÁDI fotózásról?

A fotózás nagyjából két órát vesz igénybe. Az időpontot előre egyeztetjük, a helyszínt (ha nem műterembe szeretnétek jönni) együtt választjuk ki. Lehet ez a család kertje, egy park, egy játszótér, de tópart, rét, vagy erdei sétány is.  A megbeszélt helyszínen találkozunk, amíg anyukát sminkelik, addig én a család többi tagjával beszélgetek kicsit, bemelegítünk. Megbeszéljük előre a tematikát is, ami köré a fotózást építjük. Ennek függvényében érdemes az öltözékeket és a kellékeket beszerezni.

Mit vegyetek fel a CSALÁDI fotózásra?

Nagyon jól mutat a képen, a ha család öltözéke összhangban van egymással. Itt nem feltétlenül arra kell gondolni, hogy mindenkin egyforma ruha van, hanem inkább arra, hogy a színek harmóniában vannak, esetleg egy-egy motívum mindenkin megjelenik. A CSALÁDI fotózás során lehetőségetek van átöltözni, így hozhattok egy lazább és egy elegánsabb szettet, vagy akár egy vicces összeállítást is, esetleg a kedvenc csapatotok színeiben, mezében is jöhettek. Ha végképp nincs ötletetek, hogy mit vegyetek fel, akkor érdemes körülnéznetek ITT.

Mivel készüljetek, mit hozzatok magatokkal?

A CSALÁDI fotózás ára egy sminket tartalmaz, ezért az anyukának csak a hajáról kell gondoskodni. Miután a fotózás tematikáját, helyszínét megbeszéltük, a kellékeket is ehhez érdemes igazítani, ebben mindig segítek, szívesen ötletelek veletek.
Ha megoldható a gyerekek a fotózás előtt egyenek, igyanak, ha van rá lehetőség, akkor olyan időpontot válasszatok, ami nem ütközik a kicsik alvás idejével. A fotózás során semmiképp ne egyenek csokit, maszatos dolgokat, mert a szájukról ugyan le tudjuk törölgetni, de ruhájukon és a fogaikon nyomot hagyhat. A fotózás után amúgy is jól jön egy-egy finom falat, hagyjuk ezeket akkorra.

Mikor kapjuk meg a képeket?

A fotókat kiválogatom, és egy webgalériába feltöltöm, ennek a címét emailben küldöm el nektek a fotózás után 3 nappal. Ebből a galériából tudjátok kiválasztani a képeket, amiket rendelni szeretnétek. Miután leadtátok a rendelést, a képeket kidolgozom, retusálom és elküldöm a linket, ahonnan le tudjátok tölteni, vagy CD-n kapjátok meg a fotókat, ahogy nektek jobb.

Mikor kell fizetünk?

A CSALÁDI fotózás során 10.000 Ft előleget kérek, a fennmaradó összeget a képek átadásakor kérem.

Mit jelent a képek retusálása?

A családi képeket csak minimális mértékben szoktam retusálni. A nagyon feltűnő és zavaró bőrhibákat, sebeket retusálom, egy picit a színeket, kontrasztot állítom, de a lényeg, hogy természetes hatása legyen a képnek.

Kapunk-e papírképet?

A CSALÁDI fotózás árában nincs papírkép, de szívesen segítünk az előhívatásban. A megrendelt képeket két méretben kapjátok meg. Nagy felbontásban – ebből lehet előhívatni, nyomtatni képet, illetve kis felbontásban, ezek internetre, Facebookra, e-mailküldésre optimalizált képek, egy szolid vízjellel ellátva, megköszönjük, ha a közösségi oldalakon ezt a képet használjátok.

Mennyibe kerül a CSALÁDI fotózás?

A családi fotózás ára 44.000 Ft, és a következőket tartalmazza:

– Egy anyuka smink, Németh Nóra professzionális sminkestől a fotózás előtt
– Kb. 2 óra fotózás, egy általatok kiválasztott időpontban és helyszínen (otthon, szabadtéren), többszöri átöltözés lehetőségével
– Az összes jól sikerült kép - egy alap korrekció után - nagy felbontásban digitális formátumban.

Családi fotózás műteremben 49.000 ft és az alábbiakat tartalmazza:

– Egy anyuka smink, Németh Nóra professzionális sminkestől a fotózás előtt
– Kb. 1 óra fotózás, egy általatok kiválasztott időpontban, többszöri átöltözés lehetőségével
– 40 db. retusált nagy felbontású kép, melyet egy webgalériából választhattok ki.

Természetesen lehetőség van a 40 képen felül is képet rendelni, az alábbi árakon:

+ 10 db kép 8000 Ft
+ 20 db kép 15000 Ft
+ 30 vagy annál több kép 500 Ft/db

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése