2018. február 26., hétfő

Mutasd magad a hóban!

Nórit sokszor és sok helyen fotóztam már, igyekszünk nem ismételni magunkat, mint például ezt a témát még csak messziről sem érintettük eddig. Látványosan leesett a nagy hó két éve (kisebb mint most - 2018 - február vége), jött az ötlet, hogy akkor menjünk ki a hóra. Jól tettük, hogy nem teketóriáztunk, mert mint kiderült másfél nap múlva majdnem az egész el is olvadt...
Sosem csinált még ilyet egyikünk sem, nagyon izgultunk, hogy fogja bírni Nóri, majd biztos úgy lesz, hogy kiugrunk a kocsiból, járatjuk a motort, fűtünk ezerrel, két kattintás, és vissza a melegbe felengedni, termosz, forró tea, stb.

Meglepő volt, hogy kevéssel fagypont felett mennyire nem fáztunk, még úgysem, hogy sajnos felhős volt az ég, mégis azt történt konkrétan, hogy én is pólóra "vetkőztem", egyrészt "szolidaritásból", másrészt azért, mert jól esett, egyáltalán nem volt hidegérzetünk.

Szóval a tervezett 5-6 x 2 percből lett majdnem egy teljes óra kinti fotózás kb. 3 részletben (helyszíneket váltottunk, de azt sem fázás miatt, hanem hogy változatosabbak legyenek a képek, meg átöltözés, stb.)

Aztán lett egy rakás kép, amikből alig tudtunk válogatni. Ezek közül most megmutatok egy keveset :)













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése